Branding en identiteit

LAB-f heeft een grote expertise op het gebied van logo- en huisstijlontwerp. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op maatwerk. Wij horen graag uw verhaal om vervolgens uw toekomst vorm te geven.

logo
Voor het ontwerpen van een logo kunt u kiezen uit 2 trajecten: wij houden rekening met het budget van de startende ondernemer en bieden maatwerk aan voor gevestigde ondernemers. Vraag naar de voorwaarden.
huisstijl
Een visuele identiteit bestaat uit veel meer dan een logo. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van een complete huisstijl. 
Een huisstijl is voor iedere onderneming of organisatie iets anders. Een greep uit de mogelijkheden: 

— briefpapier 
 factuur 
— template voor een presentatie 
— headers voor social media 
— banners en vlaggen 
— visitekaartje
beeldconcept
De identiteit van uw onderneming of organisatie hoeft niet persé te bestaat uit een logo of beeldmerk. Wij kunnen ook een beeldconcept ontwikkelen.
Het logo of beeldmerk stamt in zekere zin uit de middeleeuwen. Een stuk perkament werd voorzien van een stempel en zo kreeg het identiteit. In onze moderne samenleving bestaan er veel meer mogelijkheden om uw onderneming visueel te onderscheiden. 
LAB-f werkt samen met specialisten in fotografie, videografie, personal branding, tekstschrijvers, social media influencing, etc. 
Uw verhaal staat centraal; wij dragen zorg voor de visuele vertaling. Een betere pitch van uw onderneming of organisatie kunt u niet wensen!
marketing campagne
Marketing, huisstijl en branding draaien om één ding: zichtbaar zijn voor de buitenwereld en potentiële klanten tot actie aanzetten.
Wilt u samen met ons een campagne ontwikkelen? Maak maximaal gebruik van onze creativiteit en expertise op het gebied van vormgeving! Daarnaast zijn wij een kei in brainstormen en out-of-the-box-denken. Maak daarom snel een afspraak met ons!